Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Természetes jégpálya az Aranyos völgyében

A jégkorcsolyázás szerelmesei, akik a nagyvárosi bevásárlóközpontok parkolóinál költőibb és természetközelibb helyen szeretnék űzni kedvenc sportjukat, januárban is ellátogathatnak az Aranyos völgyi Mócüreg (Scorbura Moţului) kalandparkba, ahol természetes jégpálya működik. Az érdeklődők itt a korcsolyázás szüneteiben tábortűz köré gyűlhetnek melegedni, forró italokat fogyaszthatnak és kipróbálhatják az íjászkodást is.

termeszetes

A kalandparkot a PadisFest kezdeményezői hozták létre azzal a céllal, hogy fellendítsék a helyi idegenforgalmat, és egyben természetbarát szórakozási alternatívát biztosítsanak a kalandvágyó turistáknak. A Scorbura Moţului a Vertop–Arieşeni hágótól 3 kilométerre helyezkedik el Bubeşti faluban. Érdeklődés, időpont-egyeztetés és helyfoglalás a 0743/938-869-es telefonszámon, illetve a scorburamotului@gmail.come-mail címen. További információk a www.scorburamotului.ro weboldalon kaphatók.

Sz. G. T.