Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Teremavató majd pingpongtorna volt

Közel félszázan vettek részt a Nagyváradi Tibclau SK új edzőtermének ünnepélyes felavatásán. A váradi Era Shopping Parkban található 400 négyzetméter alapterületű csarnokban tíz profi asztal várja az asztalitenisz-kedvelőket, míg a gyermekek további három asztalon sajátíthatják el a sportág alapjait.

Alig egy nappal a péntek esti megnyitót követően már versenyen tehették magukat próbára a váradi pingpongozók. A Merita Bio Kupán magyarországi sportolók is asztalhoz áltak, egyéniben a váradi Gergely Tóni bizonyult a legjobbnak, megelőzve Andrási Zoltán (Püspökladány) és Papp Dezsőt (Debrecen). A párosok küzdelmében a magyarországiak zártak az első helyen, az Andrási Zoltán–Papp Dezső duó sokadjára bizonyult a legjobbnak a váradi versenyeken. Ezúttal a Gergely Tóni–Călin Crăciun és a Birtalan László–Popa Zoltán (Tibclau SK) párosokat utasította maga mögé a két tapasztal hajdú-bihari sportember. Vasárnap a Gyermekvárosban szervezett versenyt a Tibclau SK, amelynek legjobbjait három korosztályban díjazták. Az ötévesek között David Cherecheş volt a legjobb míg Nicholas Boartă második lett. A 7–8 éveseknél David Fildan bizonyult a legjobbnak megelőzve Sándor Krisztiánt, míg a tízévesek versengését Zdorba Dávid nyerte George Puie előtt.

(boros)