Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Temesváron folytatódik a VSK-küzdelme

Ma délután fél hattól lép pályára Temesváron a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabda-csapata s előnyről folytatja a román férfi élvonal negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén.

Egy győzelem kell a VSK-nak a továbbjutáshoz

Egy győzelem kell a VSK-nak a továbbjutáshoz

A Váradon lejátszott első két találkozót a vártnál nehezebben nyerte meg a címvédő váradi gárda (84-76 és 85-81), amelynek egyetlen győzelemre van szüksége a továbbjutáshoz. Cristian Achim edző együttese bizakodva várja a ma délutáni mérkőzést, abban bízva, hogy sikerül hamar eldöntenie a továbbjutás sorsát. A négy párharcból háromban az esélyesnek számító csapatok vezetnek 2-0-ra, de az alapszakaszt ötödik helyen záró marosvásárhelyiek megelepő győzelmet értek el Nagyszebenben, a párharc második találkozóján, így ott biztosan lesz negyeik meccs.

A fő esélyes Kolozsvári UBT tegnap lapzártánk után játszott Craiován, s győzelem esetén eldöntötte a párharcot, miután hazai pályán 2-20-s előnyre tett szert. Amennyiben a lapzártánk után lejátszott meccset z oltyányok nyerték, akkor holnap este ismét megmérkőzik egymással a két gárda. A mai program: Temesvár–Nagyvárad (17.30, Digi Sport), Piteşti–Steaua (19.15, Digi Sport), holnap: Marosvásárhely–Nagyszeben (17.30). Amennyiben szükség lesz rá a temesvári és a Piteşti-i találkozók pénteken folytatódnak. Vásárhelyen szombaton is biztosan rendeznek meccset, hiszen ott leghamarabb a negyedik találkozó döntethet a továbbjutásról.