Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Temesvár az első állomás a VSK számára

Ma este megkezdődik a román férfi kosárlabda-bajnokság rájátszása. A címvédő Nagyváradi VSK-ESK ellenfele a Temesvári KK lesz.

Hazai pályán kezd a váradi kosárlabdacsapat

Hazai pályán kezd a váradi kosárlabdacsapat

A címvédő váradiak negyedik helyen zárták az alapszakaszt, míg a Béga-partiak ötödikek lettek, így a két csapat egymással találkozik a negyeddöntőben. Az első mérkőzést ma este nyolc órától tartják az Antonio Alexe Sportcsarnokban. Jegyeket a már megszokott módon, az eventbook.ro honlapon vásárolhatnak a sportkedvelők, amennyiben nem minden belépő talál gazdára, akkor a sportcsarnok jegypénztárainál a meccs kezdete előtt lehet még vásárolni a fennmaradtakat. A ma esti találkozót a Digi Sport is közvetíti. Ugyancsak ma 18 órától tartják a Bukaresti Steaua–Pitesti-i BCMU-párharc első mérkőzését, amelyet szintén a Digi Sport csatornán követhetnek figyelemmel a sportkedvelők. A Nagyszeben–Marosvásárhely-csata első meccse holnap 18 órától lesz, míg 20 órától játsszák a Kolozsvár–Craiova meccset. Utóbbi párharc első találkozóját tegnap este, lapzártánk után tartották. A Várad–Temesvár csata-második felvonása csütörtökön 18 órától lesz. Minden párharc három győzelemig tart.