Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Téli vásár Váradon a Cavi expóval

Ismét Nagyváradra érkezett a Cavi Expo-Fashion, mely immár hagyományszerűen nyitja meg kapuit a nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnokban.

Fotó: Csikos Rolland

Fotó: Csikos Rolland

A tegnap 10 órától megnyílt és vasárnapig tartó vásáron szezonárukat kínálnak a kereskedők elérhető áron. Florenţa Iordache főszervezőtől megtudtuk, hogy 35 hazai cég – köztük két Bihar megyei is – érkezett a vásárra, és elsősorban a téli ünnepekre kínálnak ajándéknak való termékeket. A felhozatal bőséges, fehérneműk, harisnyák, zoknik, melegítők, kosztümök, ruhák, alkalmi lábbelik, bőrcsizmák, bakancsok, sportcipők, illetve különféle kiegészítők (táskák, ékszerek, övek stb.) sorakoznak a standokon. Mindezek mellett a lacikonyhák is várják a vásárlókat, nézelődőket a sportcsarnok főbejárata előtti placcon. A szervezők nagyobb érdeklődésre délutánonként és a hétvégén számítanak.

A vásár szombatig 10–19 óra között, vasárnap pedig 10–16 óra között látogatható. A felhozatal bőséges, a belépés díjtalan.

(sükösd)