Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Téli varázs a csodás Biharfüreden

Teli varazs (4)

Bihar megye egyik legismertebb és legkiválóbb üdülőhelye Biharfüred. Nyáron a természetes alpesi táj vonzza a turistákat, télen pedig a kiépített sípályák csábítják oda a télisportok szerelmeseit, a túrázókat, kirándulókat.

Teli varazs (3)

Nagyváradtól 80 km és Belényestől 25 km távolságra, 1102 m tengerszint feletti magasságban fekszik Biharfüred, amit minden oldalról 1400–1600 méteres hegyek vesznek körbe. Ózondús levegője, előkelő csendje, a napsugárzás biztos gyógyulást nyújt vérszegényeknek, tüdőbetegeknek, idegkimerültségben szenvedőknek.

Teli varazs (1)

A síszezon kezdetére újabb turistacsalogatóval rukkoltak elő a biharfüredi sípályák üzemeltetői. Felújított és teljesen új felvonókkal, közöttük az országban ritkaságszámba menő gyermekfelvonóval várják a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. A szemet gyönyörködtető táj iránt vágyakozók mellett így a télisport szerelmeseit is csábítóbb körülményekkel fogadják az üdülőtelepen.

Teli varazs (2)

A Csodaforrás vidékén nemcsak sportolási, hanem szálláslehetőségek vannak. A Iadolina Szálló európai minőségű szolgáltatásokkal várja az üdülni vagy pihenni vágyókat. Azoknak sem kell aggódniuk, akik csak kirándulni indultak el, de megjött a kedvük a sízéshez, szánkózáshoz, hódeszkázáshoz, ugyanis a helyszínen kedvező áron bérelni lehet eszközöket akár egész napra is10 és 25 lejes áron. A nagy felvonó egyszeri használata 4 lejbe kerül, diákoknak és egyetemistáknak pedig 3 lejbe, a mini felvonó kisgyermekeknek 3 lejbe kerül.