Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Te szedd! Szentjobbon is

Az országos szemétszedési akcióhoz csatlakozott Szentjobb község is. Szeptember 28-án, szombaton reggel 9 órakor a polgármesteri hivatal előtt, valamint a berettyócsohaji iskola előtt kezdtek gyülekezni az önkéntesek. Az akcióban részt vett mintegy 25 gyermek és 3 tanító a helyi iskolából. A polgármesteri hivatal gondoskodott az összegyűjtött hulladék elszállításáról, rendelkezésre bocsátva egy utánfutós traktort. Miután minden önkéntes megkapta a szükséges felszerelést, kesztyűt, valamint szemeteszsákot, kis csoportokat alkotva bejártak a két falu utcáit, és mintegy 25 zsák szemetet szedtek össze az árkokból, utakról.

te szedd 2

A gyerekek lelkesedését látva bízunk benne, hogy a község lakói ezután nagyobb figyelmet szentelnek majd az utcák, terek tisztántartására.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a fiataloknak az önkéntes munkát, és hogy a szombat délelőttjüket feláldozva részt vettek az akcióban, és ez által is segítettek szebbé, tisztábbá tenni a lakóhelyünket.

Kuin Nagy Lóránt

Szentjobb