Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tavaszváró focirajt

Holnaptól hivatalosan is megkezdődik a tavaszi idény a román harmadosztályú focibajnokságban, majd március elsején, a tavasz első napján a másodosztályú együttesek is pályára lépnek idei első tétmérkőzéseiken.
A harmadosztályban érdekelt egyetlen bihari csapat, a Fugyivásárhelyi SK az ötödik csoport első helyén álló Borossebesi Naţional vendégeként lép pályára holnap 14 órától. Ugyanakkor játsszák még a Kolozsvári Sănătatea–Pankotai Şoimii mérkőzést. Szombaton 14 órától kerül sor a Kudzsir–Torda, Zilah–Zsuk és a Borosjenő–Nagybánya találkozókra. A másodosztályban szereplő Nagyváradi Bihar FC szombaton 11 órától a Besztercei Gloriát látja vendégül a Bodola Gyula Stadionban. A másodosztály 15. fordulójának további mérkőzései, szombaton 11 órától: Râmnicu Vâlcea–CS Mioveni, Slatina–Craiovai Universitatea, Motru–Resicabánya, Szatmárnémeti–Arad, 17 órától: Craiovai ESK–Marosvásárhely (TVR 1).

Tavaszvaro