Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tavaszi vásár a sportcsarnokban

A Cavi Expo-Fashion idén első ízben nyitotta meg kapuit a nagyváradi sportcsarnokban. A szerdán megnyílt és vasárnapig tartó, többnyire szezonárukat kínáló vásárt elsősorban a tavasz és a nőnap jegyében szervezték meg. Bár a belépés ingyenes, a nyitás délelőttjén igen kevesen látogattak ki az eseményre.

Az expóra 35 romániai cég érkezett, és gyártói áron kínálják portékáikat, sőt, egyes árucikkeknél alkudni is lehet a termékek árából – tudtuk meg a helyszínen Florenţa Iordache főszervezőtől. Mint hozzáfűzte, e vásároknak hagyománya van már. Cégük 2007 óta szervezi ezeket az expókat, de az ország más városaiban, például Brassóban, Bukarestben, Jászvásáron és Szebenben is visszatérő vendégek.

tavaszi 1

A vásár egyébként szombatig 10–19 óra között, vasárnap pedig 10–16 óra között látogatható. A felhozatal bőséges, kapható fehérnemű, harisnya, zokni, melegítők, kosztümök, tavaszi ruhák, bőrdzsekik, alkalmi és tavaszi lábbelik, illetve különféle kiegészítők (táskák, ékszerek, övek stb.). Mindezek széles választéka fellelhető a standokon, így bárki találhat ízlésének megfelelő, jó minőségű terméket.

Mindezek mellett a lacikonyhák ízletes falatjai, italai várják a vásárlókat, nézelődőket a sportcsarnok főbejárata előtti placcon, akik széles kínálatból vásárolhatnak, kóstolgathatnak ínycsiklandó falatokat.

S. T. K.