Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tavaszi rangadót játszanak vasárnap Diószegen

Érdekes focimeccsekre kerül sor a hétvégén a megyében. A megyei bajnokság tavaszi rangadóját Diószegen játsszák vasárnap, a helybéliek ellenfele az éllovas lesz.

Nagy az érdeklődés a megyei első osztály vasárnapi rangadója iránt

A másodosztályban szereplő Nagyváradi Luceafarul idegenben lép pályára a hétvégén. Kiss Sándor edző együttese a Călăraşi-i Dunărea vendégeként játszik holnap délelőtt. A bihari focicsapat ksipadján a hétvégén debütáló szakember, a 2005-006-os idényben töltött be hasonló feladatokat a Bihar FC-nél, amelyet az élvonal kapujáig vitt. A váradi együttes a Brassói Forex és az Urziceni-i Unirea ellen játszott osztályozót, ám nem sikerült az élvonalba jutnia.

Nagy az érdeklődés a megyei első osztály vasárnapi rangadója iránt

Nagy az érdeklődés a megyei első osztály vasárnapi rangadója iránt

A harmadosztályban szereplő Fugyivásárhelyi SK hazai közönség előtt játszik ma 15 órától. Az ellenfél a Radnóti SK lesz a Váradalpáron sorra kerülő találkozón.

A másodoztály 25. fordulójának programja, ma, 16 órától: Szatmárnémeti Olimpia–Afumaţi, holnap, 11 órától: Râmnicu Vâlcea–Clinceni, Târgovişte–Suceava, Baloteşti–Resicabánya, Temesvár–Mioveni, Juventus–Sepsi OSK, vasárnap, 11 órától: Arad–Brassó (Digi Sport 1), Brăila szabadnapos.

A harmadosztály 18. fordulójában, ma 15 órától: Marosvásárhely II–Kudzsir, Fugyivásárhely–Radnót, Zsuk–Sülelmed, Kolozsvár–Beszterce, Zilah–Pusztadaróc, holnap, 15 órától: Lénárdfalva–Dés, Hermannstadt–Medgyes II.

A megyei első osztály 17. fordulójában, holnap: Vaskohsziklási CSO–Nagyszalontai Olimpia VSK (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Belényesi Bihorul–Élesdi Crisul (11 és 13), Borsi Viitorul–Biharszentandrási Crisul (11 és 13), Mácsapusztai Unirea–Mihályfalvi Unirea (11 és 13), vasárnap: Diószegi SK–Váradi Egyetemi FC (13 és 15), Fugyivásárhelyi SK–Váradszentmártoni KSK (13 és 15). Madarász szabadnapos.

A megyei másodosztály tavaszi idényének első fordulójában, az első csoportban, holnap, 15 órától: Berettyószéplak–Vársonolyos, vasárnap, 11 órától: Bihorul Sportiskola–Székelyhíd (Rhédey-kert, műfüves pálya), 15 órától: Révi SE–Mezőtelegd, Esküllői Inter–Fugyivásárhelyi Unirea, Hegyközszentmiklósi Toldy–Cserpataki Slovan. Barátka és a Bihar FC Legenda szabadnapos. A második csoportban, vasárnap, 15 órától: Gyapjui Dacia KSK–Alsókocsobai Izvorul, Bihardobrosd–Bontesd (Lankáson), Liberty CF–Biharkabai Gloria, Köröstarján–Biharrósa, Vaskohi Biharea–Illyei Vointa, Tulkai Victoria–Bihari Földvár.

A román fociélvonal rájátszásának második fordulójában, a felsőházban, ma: Kolozsvári CFR–Giurgiu (20.30, Digi Sport 1), holnap: Konstanca–Steaua (20.30, Digi Sport 1), hétfőn: Dinamo–Craiova (20.30, Digi Sport 1). Az alsóházban, holnap: Marosvásárhely–Chiajna (18, Digi Sport 1), vasárnap: Medgyes–Botosani (18, Digi Sport 1), hétfőn: Temesvár–Voluntari (18, Digi Sport 1), Târgu Jiu–Jászvásár (20.30, Digi Sport 1).

A magyar fociélvonal 24. fordulójára április elsején kerül sor. A hétvégén azért nem rendeznek meccseket, hogy a válogatott fel tudjon készülni a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre. Az Európa-bajnok elleni meccsre jövő szombaton kerül sor Lisszabonban.