Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Taroltak a Körös SK ifi pólócsapatai

Magabiztos szerepléssel szerezte meg a bajnoki címet a Nagyváradi Körös SK juniori III korosztályú pólócsapata, így a váradi klub minden fiú utánpótlás együttese aranyéremmel zárta a 2014-es idényt.

Cosmin Goina és Liviu Garofeanu edzők együttese Váradon is folytatta a Bukaresti első tornán mutatott remek, egyben eredményes játékot és veretlenül nyerte meg a bajnokságot. Az aranyérmes csapat tagjai: Sergiu Terean, (kapusok), Bogdan Codilă, Pintis Dániel, Gergely László, Pap István, Sárközi, István, Alföldy Dávid, Rafael Comşa, Denis Ardelean, Ovidiu Ţifrea, Bogdan David, Antonio Dolha, Jiganea Rajmond, Andrei Pavel.

Az aranyérmes váradi ificsapat tagjai

Az aranyérmes váradi ificsapat tagjai

 

EB-n bizonyíthatnak

Három váradi tehetség, Szabó István, Szabó Roland és Alexandru Sfarle is tagja a román U19-es korosztályú válogatottnak, amely tegnaptól a grúziai Európa-bajnokságon szerepelt. A Viorel Rus és Ionuţ Cismaru edzők által irányított gárda ellenfelei a szerb, az orosz és az ukrán csapat lesz a csoportkör során. A válogatott kapusa a szintén váradi gyökerekkel rendelkező, ám két éve a Bukaresti Dinamóban játszó Marius Tic kapus. A keret további tagjai: Cătălin Vochin – Mircea Mihai, Andrei Prioteasa, Gergelyfi Róbert, Radu Buică, Vlad Dragomirescu, Cristian Călin, Dan Rujan és Tudor Fulea.

A kontinenstorna további résztvevői, az A csoportban: Olaszország, Grúzia, Görögország, Törökország, a B csoportban: Magyarország, Spanyolország, Hollandia, Szlovákia, a C csoportban: Montenegró, Horvátország, Németország, Franciaország.