Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tanuljunk meg közlekedni!

A nagyváradi Patiumi Ifjúságért és Hallgatókért Egyesület (PIHE) hivatalos partnere az „Involvement and Motivation for Participation of Active young Citizens to stand for Traffic safety” (IMPACT) nevű nemzetközi közlekedésbiztonsági projektnek. A projekt elsősorban a fiatal életek megmentését, a fiatalabb generáció biztonságos közúti közlekedését célozza meg.

tanuljunk

Ezen együttműködés keretében az egyesület állandó jellegű közlekedésbiztonsági bemutatótermet hozott létre Nagyváradon a Huszár (ma Roşiorilor) utcában azzal a céllal, hogy minél több 12–18 éves diák látogasson el hozzájuk s okuljon a látottakból. A siker jelei egyértelműek, eddig 12 általános és középiskolás osztály látogatta meg a bemutatótermet az Ady Endre, Lórántffy Zsuzsanna és Szacsvay Imre iskolákból. Az egyesület új eszközökkel kívánja bővíteni a terem eszköztárát, hogy minél jobban szemléltethesse a fiatalok számára a biztonságos és felelősségteljes közlekedés fontosságát. A szervezők köszönik a kísérő pedagógusok közreműködését. Az SHS (Safety, Health, Sport) kampány a jövőben is várja a csoportvezetőket és diákokat, fiatalokat, a közlekedésbiztonsági képzés minden jelentkező számára továbbra is ingyenes. További információ és jelentkezés: shsimpact.centre@gmail.com e-mailcímen.