Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Tangó: bemutató előtt a Szigligeti Társulat

Sławomir Mrożek népszerű drámáját, a Tangót mutatja be szeptember végén a Szigligeti Társulat: a stúdió-előadás a generációs különbségekről és az európai polgárság alapvető dilemmáiról szól a lengyel szerzőre jellemző, ironikus-szatirikus hangvételben. A történet középpontjában egy egyetemista korú fiú, Artúr áll, aki szüleivel szembefordulva nagyszüleinek hagyománya felé fordul, és sajátos forradalmat hirdet.

tango

Az előadás bemutatójára szeptember 30-án, 19 órától kerül sor a Szigligeti Stúdióban. Jegyek a színház jegypénztárában (nyitva hétfőtől péntekig 14-19 óra között, illetve egy órával a hétvégi előadások előtt), valamint online, a www.biletmaster.ro oldalon válthatók.

Az előadást Harsányi Sulyom László rendezte. Szereplői pedig Dobos Imre, Fábián Enikő, ifj. Kovács Levente, Firtos Edit, Hunyadi István, Sebestyén Hunor, Trabalka Cecília. Díszlet- és jelmeztervező: Florina Bellinda Vasilatos. Dramaturg: Zsigó Anna.