Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Táborhelyek Bihar megyében

A vakációval együtt megérkezett a nyári táborok időszaka, a táborozási lehetőségekről Bokor Ágotát, a Bihar Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság aligazgatóját kérdeztük.

A Bihar Megyei Ifjusági és Sportigazgatóság egy államilag finanszírozott szervezet, amelyhez több Bihar megyei táborhely tartozik. Akik szeretnének elvonulni a város zajától, vagy akik épp a város szépségében szeretnének gyönyörködni is találnak maguknak szálláshelyet.

taborhelyek bihar megyeben

Az igazgatónő elmondta, hogy idén az ő szervezetükön keresztül négy táborhelyre mehetnek azok, akik táborozni kívánnak. Sonkolyost, Barátkát és Jádremetét választhatják, akik vidékre szeretnének kirándulni, itt 67 lejbe kerül egy éjszaka, napi háromszori étkezés személyenként. Akik városban szeretnének táborozni, azok három csillagos szálláson, a Hostel Felix-ben szállhatnak meg 72 lejért naponta, fejenként. A vidéki szállások közül a barátkait emelte ki, ahol két személyes faházakban is megszállhatnak azok, akik erre a területre szeretnének kirándulni, itt 55 lejbe kerül egy személynek egy éjszakára.

Bokor Ágota szerint fontos az, hogy a táborhelyeik olyan környezetben vannak, ahol lehetőség nyílik elvonulni, és a természet szépségében gyönyörködni. A táborházaik felszereltek minden kényelmi feltétellel, mint a fürdőszoba, vagy a tiszta szobák és a napi háromszori étkezésnél biztosított ételek is frissek és bőséges adagokban mértek.

Az igazgatónő elmondta, hogy bárki igénybe veheti az általuk nyújtott szolgáltatásokat, ha egy legalább 10 fős csoporttal érkezik. Akik szeretnének jelentkezni az említett táborhelyek bármelyikére, megtehetik az egyesületnél a 0259/414-140-es telefonszámon, Gavra Ciprian vagy Paul Marcel uraknál.

Vincze-Nagy Anikó