Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szurkolói napot tartott a VSK

Bajnoki meccs helyett szurkolóival találkozott a hétvégén a bajnoki címvédő Nagyváradi VSK férfi kosárlabdacsapata. Az Antonio Alexe Sportcsarnokban szombaton délután megtartott eseményen több mint félezren vettek részt. Elsőként a bajnokcsapat visszatérő kapitányát, William Franklint mutatták be a szurkolóknak, aki fel is olvasott pár sort a VSK bajnokcsapatát bemutató könyvből, amelyet a klub sajtósa, Adrian Micinic írt, és a napokban látott napvilágot. Nagy sikert aratott a csapat szuvenír boltjának megnyitója, a készletek ugyanis igen hamar kiürültek, de a VSK vezetői biztosították a szurkolókat, a következő hazai pályás meccsig ismét lesz majd mit vásárolni. Ez utóbbira február 8-án kerül sor 18.15 órától. Cristian Achim együttese az Eurokupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén fogadja a török élvonalban szereplő Usak Sportif gárdáját, amely ugyancsak a Bajnokok Ligája csoportköréből került át a sorozatba. Szerdán 17 órától Temesváron lépnek pályára a váradiak, majd a hétvégén a Bukaresti Dinamo otthonában bizonyíthatnak. Mindkét találkozót közvetíti a Digi Sport csatorna.

 Egy ifjú szurkolóhoz került a nap egyik különdíja, amelyet Martin Zeno adott át neki

Egy ifjú szurkolóhoz került a nap egyik különdíja, amelyet Martin Zeno adott át neki

A váradi kosárlabda-kedvelők szavazataikkal segíthetik kedvenceiket, hogy bekerüljenek az idei All Star Gálán résztvevő Észak csapatába. A bajnoki címvédő váradi csapat 12 tagjára, valamint Cristian Achim edzőre voksolhatnak a frbaschet.ro honlapon. Az Észak–Dél gálára Nagyszebenben kerül majd sor április közepén a Román Kupa döntőjét követően.

Will Franklin románul olvasott a bajnokok könyvéből

Will Franklin románul olvasott a bajnokok könyvéből