Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szuperkupadöntővel kezd a váradi bajnokcsapat

Ma 18 órától játssza első tétmérkőzését a 2016–2017-es idényben a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata. Az ellenfél a Kolozsvári UBT lesz a román Szuperkupa döntőjében.

Visszavágnának a váradiak a kupadöntőben elszenvedett vereségért

Visszavágnának a váradiak a kupadöntőben elszenvedett vereségért

A bajnoki címvédő váradiak és a kupagyőztes kolozsváriak meccse szoros, egyben látványos csatát ígér az Antonio Alexe Sportcsarnokban. A VSK szeretne visszavágni a kincses városiaknak a Román Kupa döntőjében elszenvedett vereségért. Az UBT áprilisban az Antonio Alexe Sportcsarnokban győzte le a hazai közönség előtt pályára lépő VSK-t, amely a bajnoki elődöntőben vágott vissza ellenfelének, s végül a trófeát is elhódította. A jegyeket az eventbook.com oldalon kezdték árulni, ám ma délelőtt 9 és 15 óra között a váradi klub székhelyén (Városháza u. 3., első emelet) is hozzá lehet jutni a megmaradt belépőkhöz. A meccs iránt nagy az érdeklődés, a VSK több mint hétszáz bérletet értékesített eddig, s a jegyek többségét is eladták a ma esti találkozóra. Amennyiben marad még belépő, akkor azokat 16.30 órától a sportcsarnok jegypénztáraiban lehet majd megvásárolni.

Cristian Achim együttese optimistán várja a szuperkupadöntőt, miután a hétvégén szoros csatában legyőzte a szerb Partizan Belgrád együttesét az Antonio Alexe Emléktorna döntőjében. A győztes kosarat a Kolozsvárról igazolt bosnyák Muhamad Pasalics szerezte az utolsó másodpercben. Az UBT gárdájában lesz váradi játékos, Török Roland személyében. A ma esti találkozót a Digi Sport 2 csatorna közvetíti élőben.