Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szombaton női kézilabdameccs a sportcsarnokban

Több mint egy évtizedes szünet után láthatnak ismét másodosztályú női kézilabdameccset a nagyváradi sportkedvelők. Holnap 12 órától az Antonio Alexe Sportcsarnokban lép pályára a Vlady KC csapata (edző Kovács László), amely a Râmnicu Vâlceai Naţional együttesét fogadja a másosztályú bajnokság második fordulójában. Az első fordulóban a váradiak játék nélkül szenvedtek vereséget Szászsebesen, mivel nem kapták meg időben a játékengedélyeket. A bajnokságba még Váradi VKK néven beiratkozott csapat, röviddel a rajt előtt klubot váltott, ám nem sikerült időben elintézni a formalitásokat a Román Kézilabda Szövetségnél, így a nyitófordulóban nem játszhattak a váradi lányok.

A szintén másodosztályú VSK férfi csapata Szászsebesen lép pályára vasárnap 18 órától. Az első fordulóban a váradiak magabiztosan (34–13) nyertek hazai pályán a Nagybányai Kézilabda Akadémia ifjúsági csapata ellen.

A hétvége további kézilabdameccsei, amelyeket a tévéképernyőn követhetnek majd figyelemmel, holnap: Brassó–Brăila (női, 11, Digi Sport 2), Zilah–Konstanca (női, 12.30, Digi Sport 1), Déva–Nagybánya (női, 14, Digi Sport 2), Barcelona–Wacker Thun (17.15, Digi Sport 2), Celje–Szentpétervár (férfi BL, 21.30, Digi Sport 3); vasárnap: Konstanca–Székelyudvarhely (férfi, 11.45, Digi Sport 2), Bukaresti Steaua–Krassó-szörényi KC (férfi, 19, Digi Sport 2), MKB-MVM Veszprém–Rhein-Neckar Löwen (férfi BL, 17.45, magyar Digi Sport 1).

B. P.