Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szombaton kezdenek a bihari lányok

Hazai pályán kezdi meg szereplését a román másodosztályú focibajnokságban az Alsólugasi Sporting női csapata, amely szombaton délelőtt a Nagybányai Independenţa együttesét látja vendégül a Hegyközpályi Sportkomplexumban.

A hétvégén már tétmeccsen bizonyíthatnak a lányok

A hétvégén már tétmeccsen bizonyíthatnak a lányok

A keret tagjai egyhetes alapozáson vettek részt Szilágy megyében, majd edzőmeccseket játszottak. A Sporting a következő kerettel vág neki a 2017–2018-as idénynek: Andreea Abrudan, Dalia Puşcaş, Maria Ivinis, Debora Dărăban, Daiana Ciuta, Alina Tocai, Amalia Pintiuţă, Emanuela Breb, Roxana Iabloncsik, Jozefinne Schuster, Ramona Zugun, Ana Cozac, Georgiana Goga, Mariana Tyoran, Bede Karina, Anca Vâlcan, Teodora Onicaş, Georgiana Spanciu, Máté Krisztina.

A bihari együttes szereplését Herman Sándor és Ioan Teşan támogatja, ők ketten már tavaly is nagy szerepet vállaltak abban, hogy a csapat emelt fővel tudta befejezni a másodosztályú bajnokságot.

A bajnokság már a hétvégén elrajtolt, a bihariak a második csoportban kaptak helyet. A nyitóforduló eredményei: Piroş Security–Borosjenői SK 15–1, Kolozsvári Olimpic Star–Marosvásárhelyi Ladies 6–0, Kolozsvári Olimpia 2–Székelyudvarhelyi Vasas2 Femina 4–5. Az első csoportban: Jászvásári Navobi–Craiovai Real 1–6, Bákói Măgura 2012–Konstancai Selena 1–4, Râmnicu Sărati Onix–Galaci Universitatea 1–4. A Szászrégreni Viitorul–Dolheşti-i Armonia találkozóra későbbi időpontban kerül sor.

Ficuţ Csaba edző együttese az október elsején sorra kerülő második fordulóban is hazai pályán bizonyíthat, az ellenfél a bajnoki címvédő Kolozsvári Olimpia második számú csapata lesz. A mérkőzésre ugyancsak Pályiban kerül majd sor.