Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Színész, igazgató és váradi RMDSZ-elnök

Péntek délután a Polgármesteri Hivatal dísztermében küldöttgyűlést tartott az RMDSZ nagyváradi szervezete. Elfogadták az új alapszabályzatot, és elnököt választottak, Meleg Vilmos színművész személyében.

szinesz

Cseke Attila, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének elnöke elmondta, elégedettek Ritli László munkájával, ezért eredetileg azt szerették volna indítványozni, hogy továbbra is ő maradjon a városi RMDSZ-szervezet élén, azonban Ritli most olyan szakmai kihívás elé került, amit nem hagyhatott ki, s a két pozíció amúgy összeférhetetlen. Ezért úgy döntöttek, hogy olyan személyt javasolnak helyette, aki közismert, így esett a választás Meleg Vilmosra, hiszen ő hangsúlyosan részt vett a tavalyi parlamenti választások kampányában is, és az RMDSZ-alapítók közé tartozik. Meleg Vilmos színművész, a Nagyváradi Állami Filharmónia nemrég kinevezett igazgatója, megköszönte a jelölést, majd a megválasztást, és reményének adott hangot, miszerint egy jó csapatban jó elnöke lesz a városi pártszervezetnek.