Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szeretem a feleségem

A házasság maga a csoda. Csoda, hogy működik?! De a házasságot néha fel kell frissíteni, nehogy kihűljön. Csináljuk hármasban? Vagy még többen? Négyesben? De hogyan? Erről szól ez a vidám, pikáns zenés játék. Ismerős lehet a házasságfrissítő módszer? Talán aktuális? Vagy akár szimpatikus? Adott két jó barát és két barátnő, és mindez két házasságban, amely maga a csoda. Csoda, hogy működik. De hogy nehogy kihűljön, illik néha felfrissíteni.

szeretem 1

Az egyik főszereplő Magyar Attila, aki Debrecen született, 1965. szeptember 27.-én. Színész, rendező, színházi író. A Budaörsi Játékszín művészeti vezetője.

Debrecenben a dolgozók gimnáziumában érettségizett hat év alatt, mivel már ekkor elkezdett inkább dolgozni. Nem színészi családból származik. Hetedikesként jelentkezett egy amatőr színjátszó körbe, amiben húszéves koráig játszott. Ez idő alatt a gyerekszínpadból diákszínpad, majd felnőtt színpad lett és az ország számos területén felléptek.

szeretem 2

1987–1991 között a Színház- és Filmművészeti Főiskola színművész szakos hallgatója volt, Marton László osztályában. 1991–ben a Vígszínházhoz szerződött, 1992-ben Kaposvárra ment, majd két évad után szabadúszó lett. Fellépett a Budaörsi Játékszín, az Új Színházban, a Centrál Színházban, és országszerte számos helyen vendégszerepelt.

A Panelninja című darabot, amit ő rendezett és amiben maga játszik öt karaktert – férfit és nőt is – egyedül, az ő kérésére írta P. Szabó István.

2008-tól a Budaörsi Játékszín művészeti vezetője volt Salamon Suba László mellett, akivel együtt 2013-ban is pályázott a színház vezetésére, de a megbízást ekkor már Frigyesi András és Berzsenyi Bellaagh Ádám kapta.

Részt vett több televíziós produkcióban – látható volt a Showder Klub különkiadásában, a Roastban és volt a Csíííz című műsor arca –, szerepelt filmekben és szinkronizál is.