Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szerelmesek napján bulit szervezett a MIK

A Margittai Ifjak Köre (MIK) pénteken, február 14-én Bálint-nap alkalmából bulit szervezett a Pincében.

A MIK több mint egy éve úgy döntött, hogy csak tematikus bulikat szervez. Ezért az elmúlt évben jóval kevesebb ilyen jellegű rendezvényre került sor. Demián Zsolt elnök és a vezetőség szerint egy ifjúsági szervezetnek nem csak a buliszervezés kell kitöltse programjainak nagy részét. Ennek megfelelően a 2013-as évben számtalan kulturális programot szervezett.

szerelmesek 1

A pénteki eseményen több mint száz fiatal szórakozott a Margittai Ifjak Körével. A MIK Valentin-napra, mint a legutóbbi rendezvényeinek mindegyikén, az eseménynek megfelelően díszítette fel a Pincét. Ez alkalommal versenyekkel és nyereményekkel várták a fiatalokat. Volt szerelmesüzenet- és csókverseny is. A legszebb szerelmes üzenetet, ami vers formájában érkezett a Pince bejáratánál elhelyezett dobozba, Selinga Lilla írta. Az öttagú zsűri egyhangúan neki ítélte az első helyezést, amihez egy pezsgő is járt.

A csókversenyre két pár jelentkezett, akik több mint egy órán keresztül ,,küzdöttek”.  A szervezők úgy döntöttek, hogy mindkét párost díjazzák. Így két pizzát nyert Nagy Boróka és Kiss Dávid, a Pizzázó felajánlásából, valamint Ádány Evelin, illetve Bálint Dávid párosa a Gabriel vendéglő részéről pótolhatták a versenyben elhasznált kalóriákat.

A Margittai Ifjak Köre