Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szeptembertől hipMenu Váradon is

Kedden, a hipMenu elnevezésű online ételrendelési webfelület nagyváradi beindításáról tartottak ismertetőt mind a helyi sajtónak, mind a váradi éttermek, gyorsétkezdék képviselőinek.

Az ünnepélyes alkalmon Ciprian Costa fejlesztési igazgató és Tunyogi Ferencz, a váradi platformért felelős menedzser ismertették a hipMenu működését, célkitűzéseiket és bemutatták, hogyan lehet rendelni a platformról egyénileg vagy akár csoportosan is. Az is elhangzott, hogy ez a komplex webfelület már teret hódított Kolozsváron és Temesváron is, Nagyváradon pedig szeptember 1-jétől vált elérhetővé. A virtuális étteremlajstromhoz eddig tizenhat váradi étterem és gyorsétterem csatlakozott. Costa kifejtette, hogy komoly hangsúlyt fektettek a menük illusztrálására, melyeket profi fotósok készítettek, és az online megrendelt étel pontos mása a honlapon feltüntetett felvételeken szereplő menüknek.

Tunyogi Ferencz

Tunyogi Ferencz

Ciprian Costa

Ciprian Costa

Egyelőre csak románul és angolul lehet rendelni mind számítógépről, mind okostelefonról a www.hipmenu.ro honlapon, csak ki kell választani a várost, majd az éttermet. Innen olyan információkhoz is hozzájuthatunk, hogy például meddig tart nyitva az általunk kiválasztott étterem, mennyi időbe és pénzbe kerül a virtuális kosárba rakott és megrendelt menü szállítása stb.

A platformot 2013-ban egy kolozsvári csapat segítségével dolgozták ki, és maga a webfelület rendszere a Cloud Treats amerikai vállalat tulajdona.

S. T. K.