Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szentjobbi bibliahét

Nagy népszerűségnek örvendett Szentjobbon a vakációs bibliahét, melyet az idén augusztus elején szervezett meg a helyi református gyülekezet.

A tikkasztó meleg ellenére a gyermekekből és fiatalokból álló résztvevők, valamint a felnőtt segítők száma meghaladta a 90 főt, míg naponta átlagosan hetvenen jöttek el az alkalmakra. Minden nap énekléssel és rövid áhítattal kezdődött a templomban. A napi témát viszont már három csoportban beszélték meg a résztvevők, majd közös uzsonna következett az azt elkészítő asszonyok segítő kezeinek köszönhetően.

szentjobbi

A kézimunkás tevékenység ismét csoportokban zajlott, csakúgy, mint a szabadtéri játékok. A napi alkalmakat éneklés és ima zárta. A bibliahét tulajdonképpeni zárása a vasárnap délelőtti istentiszteleten történt, amikor a résztvevő gyermekek húszfős csoportja énekkel, bizonyságtétellel mondott köszönetet Istennek a közösségért és az együtt töltött időért. Fábián Tibor lelkipásztor ezúttal is köszöni minden felnőtt és fiatal segítő és szervező szolgálatát, adományát és jelenlétét.