Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szent László Családi Nap

Második alkalommal szervezi meg a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség idén a Szent László Családi Napot, 2015. augusztus 29-én, szombaton. A tavaly Székesfehérvárról érkező, a magyar királyi család tagjait ábrázoló óriás bábok sikere után szeretnének idén is egy kultúrális-játékos töltetű nyárvégi délutánt nyújtani a családoknak.

szt_laszlo_csladi_nap_2015_08_29

16 órára várják a Püspöki Palota belső udvara előtti térre a gyermekeket, szülőket, nagyszülőket. Az itt felállított színpadon gyermekek fogják zenés-táncos előadással szórakoztatni a jelenlevőket.

A színpadi előadásokat vásári bábjáték követi, majd a sokszínű kézműves foglalkozások közül választhatnak kicsinyek és nagyok: ügyességi próbák, kézműves műhelyek, udvari zene, mesemondó kuckó.

Nemcsak az együttlét és a játék öröme lesz majd a jutalom, hiszen aki a próbákat sikeresen teljesíti, az édességjutalmat, sőt még plüss figurákat is hazavihet.

Közreműködik a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum, Nagyváradi Szigligeti Színház, Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium és az Evangélikus Óvoda.

Mindenkit szeretettel várnak, hogy együtt idézzük fel Szent László királynak erényeit!