Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Székelyhídi összegzés az osztályozóról

Mint arról már beszámoltunk, a vaskohi focicsapat nyerte meg a megyei első osztályba jutásért rendezett osztályozót. A váradi Bodola Gyula Stadionban múlt vasárnap megtartott találkozót követően, a vesztes székelyhídi együttes vezetői közöltek megható összegzést a csapat közösségi oldalán. Az alábbiakban olvasóinkkal is megosztjuk a gondolatokat.

A székelyhídi focicsapat az osztályozó előtt a Bodola-stadionban

A székelyhídi focicsapat az osztályozó előtt a Bodola-stadionban

„Az egyik szemem sír, a másik nevet!

„Úgy mentünk neki ennek a bajnokságnak, hogy mindenképp az első harmadban végezzünk! Nem álmodoztunk, dolgoztunk keményen, az eredmények lassan jöttek, a közönség egyre jobban közeledett, egyre vidámabbak voltunk. Még a bajnoki cím esélye is felvillant, majd jött az osztályozó. A megyei lapok is azt írják: nem a jobb, hanem a szerencsésebb csapat nyert! Vasárnap ez minket nem vigasztalt, hisz ha nem más, az a csodálatos közönség (ezerszeres köszönet nekik) azon a délutánon többet érdemelt!”

Ma, szerdán én egy kicsit másképp látom és nagyon büszke vagyok erre a CSAPATRA. Visszagondolva úgy érzem, hogy mindent megtettünk a győzelemért, ha más nem a görcsölő lábak is ezt mutatták.

Hogy voltak hibák és hogy valamit másképp kellett volna csinálni? Persze, biztosan. De az idő kerekét nem lehet vissza forgatni, így álljunk fel büszkén és csak azokra a pozitívumokra gondoljunk amit az idén elértünk. Én gondolok azokra a negatív hangokra is, melyek néhány éve azt sugallták, hogy rossz kezekbe került a székelyhídi labdarúgás! Reméljük, hogy ti is úgy gondoljátok, hogy ez nem így van!

Bármit hozzon is a jövő, kérünk titeket maradjatok velünk, építsük tovább városunk – igenis – szerethető csapatát, Hajrá Töri!”

A Töri-szurkolók jelesre vizsgáztak

A Töri-szurkolók jelesre vizsgáztak