Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Százezernél többen voltak az élményfürdőben

A Közterület-kezelő Zrt. idén több befektetést is eszközölt, 362 ezer lej összértékben, hangzott el a társaság vezetőjének, Liviu Andicának szerdai sajtótájékoztatóján. Többek között a temető vízellátását, nyugati oldali kerítését is ebből az összegből fedezik, de a Nagyváradi Nymphaea Wellnesközpont és Élményfürdő több beruházását – például víz alatti robot, vagy a fűnyíró traktor – is ebből a pénzből finanszírozzák.

szazezernel tobben

Az élményfürdő nagy népszerűségnek örvend a megnyitása, 2016 szeptember 10-e óta hangzott el. A létesítményt naponta 10–22 óra között lehet látogatni. A helyszíni jegyvásárlás mellett online is lehet jegyet vásárolni a www.aquapark-nymphaea.ro oldalon. Fontos tudni, hogy szombaton és vasárnap, valamint a hivatalos ünnepeken nem lehet a három órára érvényes belépőt megvásárolni, hogy elkerüljék a zsúfoltságot, hangzott el. Az élményfürdőnek idén 109 295 látogatója, és 4,8 millió lejes bevétele volt.

Mivel tavaly nem tartottak ünnepélyes megnyitót, szombaton volt az Aquafest elnevezésű esemény, melyen fellépett a népszerű romániai showman, Horia Brenciu is.