Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szánkóztak Székelyhídon

Az elmúlt pénteken délután Rheindt Arnold szervezésében szánkózásra, hógolyózásra, beszélgetésre gyűltek össze nemcsak a fiatalok a székelyhídi  templom-dombon, kihasználva a telet és a még fehér hófödte domboldalt.

Az esemény célja volt hogy kimozdítsa az embereket a szabadba az ünnepek elteltével, töltsenek több időt barátaikkal és így osszák meg élményeiket egymással s nem pedig ,a számítógép előtt ülve nap hosszat.

A hideg idő ellenére a friss levegő és az egyre gyarapodó tömeg vidám hangulatot teremtett. A templom-dombi gyülekező szánkózást követően és a hó minőségét megvizsgálva át vonult a jelenlevő  csoport a pincesorra, ahol estébe nyúló felhőtlen szánkózás csúszkálás következett .

szankozas 1

Fotó: Rheindt Arnold

 

A Böjte Csaba szerzetes által életre hívott Dévai Szent Ferenc Alapítvány által támogatott otthon lakói is jelen voltak és együtt szánkóztak a helyiekkel.

A jelen lévők diplomát is kaptak, emlékül a részvételért.

A főszervező ezúton szeretné megköszönni minden ott levőnek a részvételt, és reméli hogy a jövőben még hasonló programokban is számíthat rájuk.

Tatai István, Székelyhíd