Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szalontai győzelem és vereség a nyitányon

Átszervezett rendszerben zajlik idén a román futnet (lábtenisz)-bajnokság, amelynek nyitómecssére Nagyszalontán került sor.

Látványban nem volt hiány a tornán

Látványban nem volt hiány a tornán

A helybéli Tengo SK által kiadott közlemény szerint, az eddigi tornarendszer helyett oda-visszavágó rendszerben mérkőznek meg egymással a csapatok, köztük a Nagyszalontai Tengo felnőtt és ifjúsági gárdája.

A hajdúvárosban megtartott meccseken a hazaiak felnőtt csapata 5–0-ra legyőzte a Kolozsvári Victory (Sorean László edző csapata 2–0ra nyerte meg mindkét páros, illetve tripla meccset, s egyéniben is ilyen arányban volt jobb a kolozsváriaknál). A két alapemberét (ifj. Sorean László és Bagoşi István) nélkülözni kényszerülő szalontai csapat a következő összeállításban léptek pályára: Georgel Bobiş, Alex Sorean, Nagy Darius, Dennis Purjea, Ilyés Gergő.

A Tengo SK ifistái a felnőttek között bizonyíthatnak

A Tengo SK ifistái a felnőttek között bizonyíthatnak

A Tengo ifjúsági csapata a bajnokságban debütáló Szilágysomlyói Simex együttesét látta vendégül, s bár sikerült meccset nyernie (triplában 2–0 volt a hazaiaknak), a találkozót a vendégek nyerték 4–1-re. A legifjabb hajdúvárosi lábtengósok csapatában kapott helyet Gál Szabolcs, Bondár Berci, Lăzău Norbert, Halász Dániel, Mark Bence és Suciu David. A bajnokság nyitófordulójának harmadik találkozóján a Temesvári SK és a Kolozsvári JSF találkozott.

A szalontaiak legközelebb május 20-án lépnek majd pályára Kolozsváron, az ifik a Victory ellen, a felnőttek pedig a JSF ellen. A bajnokság mellett a szlovák, cseh, lengyel és magyar csapatokat felvonultató Interligában is küzd idén a Tengo csapata, amely címvédőként vesz részt a sorozatban.