Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Szalacsi sikerrel zárult az idei Ér-kupa

Mind a lányoknál mind pedig a fiúknál a szalacsi csapat győzelmével zárult az idei Ér-kupa. Közép-Kelet-Európa legnagyobb ifjúsági kézilabda-fesztiválja ezúttal Érszöllősön zajlott június másodikán és harmadikán.

A szalacsi lánycsapat tízgólos sikerrel hódította el az Ér-kupát

A szalacsi lánycsapat tízgólos sikerrel hódította el az Ér-kupát

A fiúknál címvédőként lépett pályára a szalacsi csapat, amely a lányoknál tavaly nagy csatában szenvedett vereséget a bogyoszlóiaktól. Idén mindkét kategóriában első lett a Rácz Barna testnevelő tanár által felkészített csapat. A kettős siker nem meglepő, hiszen az évek során többször is győztek már mindkét kategóriában a szalacsiak.

A fiúk szorosabb csatában szerezték meg az első helyet

A fiúk szorosabb csatában szerezték meg az első helyet

Az Ér-kupa 54. kiírásán nyolc fiú és 8 lánycsapat indult, a csoportmeccsek után az elődöntőkre majd pedig a döntőkre került sor. A finálékat szombaton délután rendezték meg, előbb a lányoknál csapott össze Szalacs és Albis csapata. A szalacsi lányok végig magabiztos játékkal győzték le ellenfelüket (19–9), így elhódították a serleget. A fiúknál kiegyenlítettebb volt a küzdelem, ehhez pedig a hazai pálya előnyét és a nézők lelkes buzdítását élvező érszöllősi csapat is hozzátett. A végén négy góllal bizonyult jobbnak a szalacsi együttes, amely mindkét tornát megnyerte.