Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Súlyos baleset Székelyhídnál

Tegnap délelőtt fél tizenegykor súlyos közúti baleset történt Székelyhíd határában, a 19-es főúton, tájékoztatott a Bihar Megyei Crişana Katasztrófavédelmi Felügyelőség. Személygépjármű ütközött kamionnal, s ennek során az autóban tartózkodó öt személy (két felnőtt és három gyermek) súlyosan megsérült. A SMURD két váradi és egy székelyhídi rohamkocsija, valamint a megyei mentőszolgálat egy autója is a helyszínre érkezett, ahol a tűzoltóknak szó szerint ki kellett vágniuk az összegyűrődött személygépkocsiból három sérült személyt is. A tájékoztatások szerint a balesetet szenvedettek közül ketten már ekkor nem voltak eszméletüknél. A sérülteket azonnal a megyei kórház sürgősségi osztályára szállították.

Sulyos 1

A Bihar Megyei Közlekedésrendészet tájékoztatása szerint szintén tegnap, alig tíz perccel a fenti baleset bekövetkezte előtt történt frontális ütközés szintén Székelyhíd környékén. Ebben a balesetben három jármű ütközött, és két személy szintén súlyosabb sérüléseket szenvedett. Egy 19 esztendős máramarosi fiatalember túl nagy sebességgel kanyarodott balra, s a kormányt visszarántva egy szemből jövő kamion utánfutójának ütközött, majd az oldalra fordult személygépkocsiját egy következő szemből jövő kamion is eltalálta.