Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ştefan Bănică Nagyváradon

Picat din lună című új albumát népszerűsíti Románia egyik legsokoldalúbb és legkedveltebb előadóművésze, az ifjabbik Ştefan Bănică, aki az ország 11 városát érintő turnéja során Nagyváradra is ellátogat.

stefan banica nagyvaradon

Október 26-án, 19 óra 30 perckor a Regina Maria Színház nagytermében lép fel ifj. Ştefan Bănică színész, dalszerző, rendező és producer, aki legutóbb kiadott, szám szerint a tizenhatodik lemezét népszerűsíti Bihar megyében is.

Az öt arany- és két platinalemezzel elismert művész októberben és novemberben zajló turnéja Piteşti, Craiova, Temesvár, Nagyvárad, Râmnicu Vâlcea, Brassó, Ploieşti, Konstanca, Galaţi, Bákó, Bodzavásár (Buzău) és Chişinău városokat érinti. Az 50, 80 és100 lejért vásárolható jegyek a koncertek helyszíneinek pénztárában kaphatóak, de az érdeklődők a vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. internetes oldalakon is vásárolhatnak és tájékozódhatnak a koncertekkel kapcsolatban. Ugyanakkor 100 speciális, darabonként 150 lej értékű Golden Circle jegyet is lehet szerezni, amelyek birtokában a rajongók a koncertek után személyesen is találkozhatnak a művésszel, akitől legújabb CD-jét is átvehetik.