Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Steaua lesz az ellenfél

Véget ért a román férfi kosárlabda élvonal alapszakasza, s kialakult a rájátszás első fordulójának párosítása. A Nagyváradi VSK-ESK csapata szabadnapos volt a zárófordulóban, ám végső helyezését az utolsó játéknap eredményei befolyásolták.

A 26. forduló eredményei: Ploieşti-i Asesoft–Kolozsvári Universitatea 82–56, Nagyszebeni Atlassib – Temesvári KK 89–87, Piteşti-i BCMU–Bukaresti Steaua 85–79, Marosvásárhelyi KK–Kolozsvári UBT 84–92, Medgyesi Gaz Metan – Târgu Jiui Energia 97–93, Craiovai SCMU–Temesvari Timba 91–78, Nagyváradi VSK-ESK szabadnapos volt.

Achim, Dillon és Szubotics ott lesz az All Star Gálán

Achim, Dillon és Szubotics ott lesz az All Star Gálán

A Craiovai SCMU – Târgu Jiui Energia meccset szerdán játsszák, ám a végeredmény nem befolyásolja a végső sorrendet. A rájátszás párosítása: Ploieşti-i Asesoft–Temesvári KK, Bukaresti Steaua–Nagyváradi VSK-ESK, Kolozsvári UBT–Marosvásárhelyi KK, Târgu Jiui Energia–Piteşti-i BCMU. Az első találkozókra április tizedikén és 11-én kerül sor, az elöl álló csapatok otthonában, majd április 18-án és 19-én folytatják a küzdelmet. Ha szükség lesz rá, az ötödik meccsre április 23-án kerül sor.

A hét közepén a Román Kupa négyes döntőjére kerül sor, az elődöntők párosítása: Nagyszeben–Marosvásárhely, Piteşti–Temesvár. Vasárnap este Bukarestben tartják az idei All Star Gálát, amelynek három váradi résztvevője lesz. Vujadin Szubotics és Daniel Dillon mellett Cristian Achim edző kapott meghívást a gálára. Mindhárman Észak csapatát erősítik majd, előbbiek a pályán, utóbbi pedig a kispadon.