Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Sportlövő zárt az élen az ESK-nál

A Nagyváradi Egyetemi SK is átadta éves elismeréseit a klub legjobb sportolóinak, illetve csapatainak. Elsőként a szakvezetőket díjazta Iacob Hanţiu klubelnök, köztük Virgil Predát (atlétika), Cristian Achimot (kosárlabda), Anca Sabăut (ritmikus sportgimnasztika), Mihai Ilét (fitness), Doina Ardeleant (kézilabda), Anca Wallment (kyokushin karate), Vasile Leţ-et (sportlövészet) és Mariana Szabo-Alexit (röplabda).

Az ESK legjobbjának Francesca Pop sportlövőt választották (sorozatban másodszor zárt a rangsor élén), második csapattársa, Molnár Eliza lett, harmadik pedig Costică Ştefan atléta. A negyedik helyen egy atléta, Sergiu Perţe és egy sportlövő, Sebastian Blajec zárt, az ötödiken pedig a ritmikus sportgimnasztika csapat végzett. A nem olimpia sportágak képviselői közül Marius Ilaş (kyokushin karate) volt a legjobb, a második csapattársa, Viviana Chirilă (karate), a harmadik pedig Delia Neag (fitnessz) és Ştefan Moş (karate) lett.

Francesca Pop sportlövő Iacob Hanţiu (balról) és Constatin Bungău rektor társaságában

Francesca Pop sportlövő Iacob Hanţiu (balról) és Constatin Bungău rektor társaságában