Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Sorsoltak a harmadik ligában

Hazai pályán kezd az újonc Nagyváradi Luceafărul a harmadosztály jövő hétvégi nyitányán. Az ellenfél a Csíkszeredai AFK lesz.

A tegnap megtartott sorsoláson az is kiderült, hogy Bihar megye másik képviselője, a Fugyivásárhelyi SK idegenben vág neki az új idénynek, a szintén újonc Receai ASF vendégeként. A váradi csapat gólfelelőse, Constantin Roşu a román élvonalban folytatja pályafutását. A csatár hétfőn utazott el Botoşaniba, hogy aláírja szerződését a helyi FC-vel. A játékost Leo Grozavu edző akarta megszerezni (a szakvezető három éve dolgozott a váradi csapatnál, már akkor elismerően nyilatkozott Roşuról).

Az augusztus 28–29-én sorra kerülő nyitóforduló párosítása: Bălan-i (Szilágy megye) Luceafărul–Máramarosszigeti VSK, Szászrégeni Avântul–Zilahi FC, Nagyváradi Luceafărul–Csíkszeredai AFK, Dési Unirea–Kolozsvári Sănătatea, Zsuki Unirea–Radnóti FC, Receai (Recea MM), ASF–Fugyivásárhelyi SK, Székelyudvarhelyi AFC–Galdai Industria. A Tordai Aranyos szabadnapos.

A tavalyi gólfelelős, az élvonalba igazolt Roşu nélkül vág neki az új idénynek a Luceafărul

A tavalyi gólfelelős, az élvonalba igazolt Roşu nélkül vág neki az új idénynek a Luceafărul