Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Skirtbike Oradea 2017

A múlt hétvégi esős idő miatt elhalasztott Skirtbike Oradea elnevezésű biciklis sétára szeptember 10-én, vasárnap 16 órakor várja a szoknyás-kerékpáros hölgyeket a Nagyváradi Állatkert előtti parkban.

skirtbike oradea

A IV. Skirtbike Oradea néven megrendezett biciklis parádé 2014 óta vonzza a hölgyeket, Nagyvárad ugyanis Románia 13. városaként csatlakozott az országos kezdeményezéshez. A 16 órakor kezdődő, szabad belépős feliratkozást követően, 17 órától, az állatkert előtti parkból indulnak el a résztvevők a kerékpáros séta útvonalán, ami a következő: Vitéz utca (ma Decebal), Decebal-híd, Ady Endre (Szent János) utca, Rimanóczy Kálmán (Iosf Vulcan) utca, Ezredévi Emléktér (Parcul Libertăţii), Dacia-híd, Deák Ferenc (Emanuil Gojdu) utca és a nagyváradi vár (nyári színház).

A fő szervező, a Rotaract Club Oradea idén számos meglepetéssel várja a résztvevőket, akik tombolasorsoláson vehetnek majd részt, és számos értékes díjat nyerhetnek el, melyeket a felvonulás támogatói ajánlanak fel.

A hangulat kedvéért a szervezők minden érdeklődőt megkérnek, hogy lehetőleg szoknyában jelenjenek meg a feliratkozásnál.