Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Siófokon állt ismét dobogóra

A magyar tengerként ismert Balatonra utazott a napokban a váradi Kádas Simona, csakhogy nem nyaralás, hanem versenyzés céljából.

A Balaton partján versenyzett Kádas Simona

A Balaton partján versenyzett Kádas Simona

A váradi atléta két dobogós helyezést szerzett a Siófokon megtartott nemzetközi mezőnyt felvonultató futóversenyen. Az 5,5 km-es távon harmadikként ért célba, ám a korosztályában csak egyetlen olyan sportoló volt, aki meg tudta őt előzni, így egy ezüstérmet is begyűjtött. „A versenyre a déli órákban került sor, így komoly erőfeszítésre késztette a résztvevőket. A pályát a Balaton partján alakították ki, a befutókat frissítőkkel várták a szervezők. Az ünnepélyes díjátadáson Siófok város polgármestere is részt vett, aki reményét fejezte ki, jövőre, a verseny kilencedik kiírása alkalmával még népesebb mezőny áll majd rajthoz” – értékelte a megmérettetést Kádas Simona, aki megköszönte a szervezőknek a meghívást.

A váradi atléta legközelebb Romániában áll majd rajthoz a Verespataknál sorra kerülő futóversenyen, amelyen 10 km-t kell teljesítsenek a résztvevők.