Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Semmije sem maradt egy szalacsi családnak

Szalacson porig égett egy négytagú család háza. A szülők Margittán dolgoznak, két leányuk van, egyikük elsős, másikuk kilencedikes. Csütörtökön nem sokkal dél után történt a tragédia, amikor senki sem volt otthon.

A Farkas család házával szemközt laknak a nagyszülők, ők vették észre a bajt, amikor már lángolt az épület. A tűzoltók semmit sem tudtak megmenteni, mindenük bennégett. Annyi ruhájuk maradt, amennyit éppen magukon viseltek távollétükben.

semmije sem

A család megsegítésére gyűjtés indult. Kérik a jóakaratú és segíteni tudó szalacsiakat és környékbelieket, ha tudnak adni valamit, ruhát a gyermekeknek vagy szüleiknek, bútort vagy egyéb használati tárgyat, bármit, akkor ne habozzanak, a családnak most nagyon nagy szükség van mindenre. Az adományok eljuttatásáért a szalacsi polgármesteri hivatallal vegyek fel a kapcsolatot hétköznaponként 8 és 16 óra között a 0259/463-014-es telefonszámon, keressék Horváth Béla polgármestert. (borsi)