Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Sean Connery állapota aggasztó

Lassan, de biztosan elfelejti az egész életét Sean Connery. A bámulatos életművet magáénak tudható Oscar-díjas legenda nemsokára még azt sem fogja tudni, hogy is hívják, megtámadta ugyanis az egyik legalattomosabb időskori betegség, az Alzheimer-kór – számolt be a Blikk internetes kiadása (www.blikk.hu).

 A barátai aggódnak érte, a színészóriás egyre gyakrabban keveredik olyan helyzetekbe, amelyekben inkább hasonlít egy riadt gyerekre, mint az egykori 007-esre. Nemrég Manhattan utcáin tévedt el, pedig úgy ismeri New York azon városrészét, mint a tenyerét. Állítólag riadtan állt az egyik sarkon, tanácstalanul nézelődött, elindult egy irányba, majd gyorsan egy másikba, mintha keresne valamit. A világsztár egyre több dolgot elfelejt, egyre többször eszmél arra, hogy fogalma sincs, hol van éppen. Erre az esetre már magánál is tart egy feljegyzést, amelyen a felesége, Micheline Roquebrune Connery telefonszáma található, hogy a segítségére siető ember értesíthesse.

sean

„Már nem ura önmagának, sajnos elkezdhetünk aggódni” – erősítette meg a barátja állapotáról szóló híreket egy másik világsztár, Michael Caine, aki a Bild am Sonntagnak adott interjújában elárulta, rendszeresen látogatja a barátját, aki évekkel ezelőtt visszavonult. Úgy tűnik, nem véletlen, ilyen állapotban ugyanis nem lenne képes végigcsinálni egy forgatást, de a nagyobbik baj, hogy Sean Connery a szörnyű betegségnek köszönhetően lassan már azt sem fogja tudni, miért is rajonganak érte évtizedek óta millióan.