Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Sártenger a Pásztorgazon

Több ízben is szóba került a mihályfalvi tanácsüléseken a Pásztorgaz városrész felé vezető mezei út állapota (tán még mezei útnak nevezni is luxus), amelyen naponta kilométereket gyalogolva több százan járnak be, munkahelyekre, iskolába.

Annak ellenére, hogy pár nappal ezelőtt a felújított mentőállomás kapcsán azt nyilatkozta az elöljáróság, hogy szem előtt tartják azt is, ne legyen a mentő által megközelíthetetlen utca vagy városrész Érmihályfalván, ahhoz képest traktorral is bravúros mutatványnak számít nem beragadni a kilométereken húzódó iszapos sárba.

sartenger1

Nyakó József polgármester azt állítja, a negyed vegyesboltjáig nemrégiben elsimították az utat, pénzforrás hiányában többet nem tudnak tenni, ezt férfiasan be is vállalja.

sartenger2

Viszont a Pásztorgaz negyed (Zărandului utca) adófizető polgárának ez sovány vigasz, amíg a beteg gyermeket nem lehet napi kezelésben részesíteni, mert személygépkocsival se lehet kimozdulni a városrészből.

S. É.