Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Roşu is visszatért

Visszatér a Nagyváradi Luceafărul labdarúgó-csapatához Constantin Roşu, akinek komoly szerepe volt benne, hogy a piros-kék gárda tavaly nyáron felkerült a harmadosztályba. A csatárt a román élvonalban szereplő Botoşani-i FC igazolta le, ám nem sok bizonyítási lehetőséget kapott a moldvai gárdánál (2 bajnoki és 1 ligakupa meccsen lépett pályára), így a téli szünetben hazatért a Luceafărul.

A 2014–2015-ös idényben 54 gólt szerzett a negyedik ligában Rosu, aki a bajnokság gólkirálya lett

A 2014–2015-ös idényben 54 gólt szerzett a negyedik ligában Rosu, aki a bajnokság gólkirálya lett

Dan Dobai együttese január 14-én kezdi meg a felkészülést az új idényre. A klubvezetés már több barátságos meccset is lekötött. Az ellenfelek a Borosjenői FC (III. liga, január 27.), a Kisbecskereki Mama Mia (III., február 6.), a Szatmárnémeti Olimpia (II., február 10.), a Pankotai Şoimii (II., február 17.), az Aradi UTA Öreg Hölgy (II., február 20.), a Pécskai Progresul (IV., február 24.) és a Temesvári ASU Poli (III., február 27.) lesznek. A harmadosztály tavaszi idénye március 5-én rajtol, a váradi csapat a második helyéről várja a folytatást az ötödik csoportban, három pont a hátránya az éllovas szászrégeniekkel szemben.