Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Román Kupa elődöntők

Ma 17 órától a Román Kupa elődöntőjére kerül sor. A legjobb négy közé egyetlen megyei másodosztályú gárda tudta beverekedni magát. A második csoportban éllovas Gyapjui Dacia három felsőbb osztályban szereplő gárdát (Mácsapusztai Unirea, Nagyszalontai Olimpia VSK és Biharszentandrási Crisul) győzött le, így került a finálé kapujába. Az együttes a hétvégén fontos rangadót nyert meg a rivális vaskohiak ellen, így fél lábbal már bajnoknak érezheti magát. A mai ellenfél a megyei első osztályban éllovas Diószegi SK lesz.

Szentmártonban játszanak a belényesiek

Szentmártonban játszanak a belényesiek

A másik ágon a Váradszentmártoni KSK és a Belényesi Bihorul találkozik egymással a kardói pályán. Ez a mérkőzés is 17 órakor kezdődik. A Román Kupa megyei szakaszának döntőjét május 31-ére írta ki a megyei szövetség. Tavaly egy gyermekfoci-tornát is tartottak a kupadöntő alkalmával, így a Bodola Gyula Stadionban több mint háromezren voltak jelen a két eseményen.