Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

RMDSZ tisztújítás volt Szalárdon és Érkörtvélyesen

A szalárdi RMDSZ-székházban rendezte meg körzeti beszámoló és tisztújító küldöttgyűlését az érdekvédelmi szervezet. A helyi szervezetek tisztújításainak eredményeként Hegyközszentimrén Úr Levente, Jákóhodoson Teleki Enikő és Szalárdon Kindle Walter maradt az elnök. Ezt követően került sor a helyi szervezetek által delegált képviselőkből összeálló körzeti küldöttgyűlésre, ahol a tevékenységi beszámolót követően Kindle Waltert továbbra is elnöknek és Nagy Miklós polgármestert alelnöknek választották meg a jelenlévők. A megyei szervezet nevében Borsi Lóránt ügyvezető alelnök, küldöttgyűlési biztos gratulált a régi-új csapatnak, elmondva, hogy a jó csapatmunkának köszönhetően folytonos a bizalom a szalárdi RMDSZ-ben és annak vezetőiben. Nagy Miklós, Kindle Walter, Mihancea Endre, Kendi Dezső és Guba József személyében megválasztották a megyei küldöttgyűlési küldötteket is, majd egy szeretetvendégséggel zárult a jó hangulatú tisztújítás.

Szalárdon

Szalárdon

Március 1-én tartotta beszámoló és tisztújító közgyűlését az érkörtvélyesi RMDSZ. A helyi kultúrközpontban házigazdaként Nagy István polgármester köszöntötte a tagokat, majd Borsi Lóránt ülésvezető elnök ismertette a napirendi pontokat. Elsőként Kovács Emese helyi elnök tevékenységi beszámolóját hallgathatta meg közgyűlés, amit egyhangúan fogadtak el. Az ezt követő tisztújítás nem hozott változást a szervezet vezetésében, egyetlen jelöltként továbbra is Kovács Emesének szavaztak bizalmat. A tizenhét tagú választmány és az ellenőrző bizottságok megválasztása után kijelölték a küldötteket is Nagy István, Szűcs Levente, Boda Lóránt, Filep László tagok, illetve Kovács Emese és Kiss Gábor póttagok személyében. Ők azok, akik képviselni fogják a helyi szervezetet a megyei küldöttgyűlésen.

Értkörtvélyesen

Értkörtvélyesen

 

RMDSZ tisztújító gyűlések * Március 3., péntek: Asszonyvására 18 óra, helyi iskola; Érkeserű, 18,30 óra, helyi iskola; Kiskereki helyi szervezett 19 óra, helyi polgármesteri hivatal, közti szervezet 19.3 óra ugyanott. Március 4., szombat: Jankafalva 9 óra, a helyi református egyház imaterme; Bihardiószeg helyi szervezet 10.30 óra, a helyi polgármesteri hivatal, körzeti szervezet 11 óra, ugyanott Március 6., hétfő: Rév 17.30 óra, a helyi polgármesteri hivatal; Örvénd 19 óra, a helyi kultúrotthon. Március 7., Nagyvárad Rét 17 óra, Dél-Rogériuszi székház (Dacia sugárút 106 szám); Nagyvárad Újváros 18.30 óra, újvárosi székház (Simion Bărniţiu 14 szám).