Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Résen van a rendőrség

A Bihar megyei rendőrség közleménye szerint munkatársaik a nyáron hatékonyan felügyelik az üdülőhelyeken, valamint a gyermektáborokban a rendet, hogy megelőzzék a lopást, zsebtolvajlást, a kiskorúak kihasználását, illetve arra is figyelnek, hogy a felügyelet nélkül maradt gyerekek ne kószáljanak el a táborhelyükről, mivel könnyen közúti baleset áldozataivá válhatnak.

resen (4)

Hasonló akciókat tartanak Remetén, Vársonkolyoson és Nagyvárad játszóterein, illetve Püspökfürdőn és Félixfürdőn. Szórólapokkal és nevelő jellegű filmekkel, játékokkal és különféle versenyekkel hívják fel a kicsik figyelmét arra, hogyan előzzék meg a bajt és miként váljanak felelősségteljesebbé. Többek között tematikus találkozókat szerveztek mind a kiskorúaknak, mind a szüleiknek, felhívva a figyelmüket a balesetveszélyre, a gyermekkereskedelemre, arra, miként vigyázzanak értékeikre a kirándulásokon (biciklilopás, autóból vagy hotelszobákból való lopás stb.).