Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Rekordot döntött a Campus Fesztivál

A debreceni Nagyerdőben a hétvégén megszervezett Campus Fesztivál rekordot döntött: több mint 60 ezren látogattak ki Kelet-Magyarország legnagyobb zenei fesztiváljára. A látogatószámmal és a szolgáltatások nyújtotta minőséggel a debreceni Campus belépett a magyarországi fesztiválok élvonalába – olvasható a szervezők közleményében.

Rekordot 2

Az idén a Nagyerdei Stadion építése miatt új helyszínen, a debreceni Nagyerdei Kultúrpark és a Sportcentrum területén szervezték meg a fesztivált, mely múlt héten szerdán a nulladik nappal kezdődött, és vasárnap hajnalban ért véget. Összesen több száz program közül válogathattak a szórakozni vágyók: a civil szervezetek egész napos tevékenységei mellett is számos lehetőség nyílt a kikapcsolódásra. Főképpen akkor, amikor még a délelőtti órákban a csend uralkodott, és a fesztiválozók is pihenték az előző este, éjszaka fáradalmait. Kora délután aztán sorban beindultak a programok a különböző helyszíneket, dübörögni kezdett a zene, s a több helyről hallatszó, más-más stílus keveredése egy adott pillanatban totális káosszá állt össze a fejekben. De mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot, zenei stílust. A nagyszínpadi produkciók mellett ugyanis tucatnyi helyszínen szólt a muzsika, a párhuzamosan futó koncertek között lehetett válogatni. A nagyszínpadon csütörtökön a PG Csoport, a Csík Zenekar Kovács Katival és a Quimby lépett fel, míg pénteken este a Brains, a Punnany Massif és a Tankcsapda csapott a húrok közé.

Rekordot 1 - Akos

Kelet-Magyarország legnagyobb bulijában az utolsó napon sem csalódtak a fesztiválozók. A nagyszínpadon az Intim Torna Illegál indított, a zenekart a dán származású, világszerte ismert énekesnő, Nabiha követte. A Campus Fesztiválon először lépett fel Ákos. A 2084 címet viselő turné országszerte hatalmas sikernek örvend. Több mint egy éve tartó munkájának eredményét láthatták, hallhatták az érdeklődők, az Ákostól megszokott precizitással prezentálva azt. Kétség nem fért hozzá, az utolsó nap méltó megkoronázása volt az idei fesztiválnak.

Ami a nézőszámot illeti, az előzetesen összesített adatok alapján már most biztos, hogy a három és fél nap alatt rekordot döntött a Campus Fesztivál. Az idei rendezvény látogatószáma meghaladta a 60 ezret, ezzel és a szolgáltatások nyújtotta minőséggel a debreceni Campus belépett a magyarországi fesztiválok élvonalába. Az új rendezvényhelyszín pozitív fogadtatásban részesült, mind a fellépők, mind pedig a közönség elégedetten díjazta a Nagyerdei Kultúrpark és a Sportcentrum komfortos adottságait.