Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Rangadót játszik a pólócsapat

A címvédő Bukaresti Steaua együttesével méri össze erejét a Nagyváradi VSK férfi vízilabdacsapata a román Szuperliga őszi idényének záró fordulójában. Mindkét találkozóra a fővárosban kerül sor. Először ma este nyolc órától játszanak a csapatok, holnap ugyanabban az órában kerül sor a második mérkőzésre. A játékvezetők a nemzetközi szinten elismert váradi Adrian Alexandrescu és a marosvásárhelyi Tóth Ferenc lesznek. A mérkőzések nem kerülnek tévéképernyőre.

Vizipolo Steaua VSK

A hétvégén az Aradi Amefa együttesét győzte le magabiztosan Dorin Costrăş edző csapata, 22–4-re és 15–4-re. A keretben a következő vízilabdázók kaptak helyet (zárójelben a lőtt gólok száma): Gavriş – Váncsik (2+1), Dobre (1+0), Czenk (1+1), Szabó István (0+2, az első meccsen eltiltás miatt nem játszhatott), Szabó R. (3+2), Roca (3+0), Kováts Viktor (3+1), Gergelyfi, R. Georgescu (2+3), Remeş (1+1), N. Ilisie (3+3), M. Costa (3+1). Edző: Dorin Costrăş, segítője: Ciprian Câmpianu.