Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Rangadót játszik a Körös SK

A váradi Ioan Alexandrescu Uszodában ma zárul a junior I-korosztályú ifjúsági vízilabda-bajnokság döntőjének második tornája. A házigazda Körös SK, amely szabadnapos volt a nyitónapon, tegnap két mérkőzést is játszott, ma pedig az éllovas Steaua csapatával játszik rangadót. A torna érdekessége, hogy csupán négy csapat vesz részt rajta (a Körös SK mellett három bukaresti gárda, a Steaua, a Dinamo és a Triumf küzd az első helyért), miután a Kolozsvári Poli visszalépett a további küzdelemből. A szövetség képviselői nem változtattak az előre kiírt programon, emiatt minden fordulóban két csapat áll.

Foto: Christian Şandor

Foto: Christian Şandor

A torna mai programja, 9 órától: Dinamo–Körös SK, 16.30 órától: Triumf–Körös SK. A holnapi zárónapon tartják a Körös SK–Steaua-rangadót, illetve a Dinamo–Triumf-mérkőzést. Előbbi 9.30 órától kezdődik. Az állás: 1. Steaua (12 pont), 2. Körös SK (9), 3. Dinamo (6), 4. Triumf (3), 5. Kolozsvár (0).