Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Rangadót játszik a férfi kézilabdacsapat

Az éllovast fogadja vasárnap délután a Nagyváradi VSK férfi kézilabdacsapata a román másodosztály hétvégi fordulójában. A találkozóra 17.30 órától kerül sor az Antonio Alexe Sportcsarnokban. A belépés ingyenes.

Az első hely a tét a váradiak számára

Az első hely a tét a váradiak számára

A váradiak és a gorjiak egyforma ponttal állnak a rangsor első és második helyén, a váradiak rosszabb gólarányuk miatt szorultak a második helyre. Sebastian Tudor edző bízik benne, hogy A szintén váradi Egyetemi SK női csapata ugyancsak hazai pályán bizonyíthat a hétvégén. Az ellenfél a Resicabányai ESK lesz, holnap 11 órától az egyetemi sportcsarnokban.

A férfi kézilabda másodosztály nyolcadik fordulójában, vasárnap: Szatmárnémeti–Craiova, Segesvári CNE–Segesvári HCM, Kolozsvár–Resicabánya, Temesvár–Nagyszeben, Nagyvárad–Tg. Jiu. Nagybánya szabadnapos.

A női kézilabda másodosztály kilencedik fordulójában, holnap: Marosvásárhely–Udvarhely, Vest ESK–Rm. Vâlcea, Nagyváradi ESK–Resicabánya, Olimpic–Temesvár, FC Arges–Kézdivásárhely, Kisjenő–Mioveni. A Brassó–Minaur találkozóra tegnap, lapzártánk került sor.