Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Rangadók hétvégéje a megyei labdarúgásban

Több érdekesnek ígérkező labdarúgó-mérkőzésre is sor kerül a hétvégén a megyében. Az alábbiakban a részletes programról olvashatnak.

Mácsapusztán játsszák a megyei első osztály egyik rangadóját

Mácsapusztán játsszák a megyei első osztály egyik rangadóját

A Nagyváradi Luceafărul tovább folytatja a másodosztályban, holnap 11 órától pedig a Bodola Gyula Stadionban lép pályára a Târgoviştei Chindia ellen. A találkozóra ingyenes a belépés. Öt fordulót követően a rangsor 18. helyén áll, három meccset játszott hazai közönség előtt, de csak egy pontot sikerült szereznie, s már az a hír is felröppent, hogy az új tulajdonos Petrozsénybe viszi át a piros-kék együttest.

A hatodik forduló mérkőzései, ma 18.30 órától: Marosvásárhely–Brăila (Digi Sport 1), holnap, 11 órától: Snagov–Călăraşi, Szatmárnémeti–Afumaţi, Aradi UTA–Baloteşti, Temesvári Miroslava–Clinceni, Suceava–Metaloglobus, Luceafărul–Târgovişte, Ripensia–Argeş FC, 17 órától: ASU Poli–Mioveni, vasárnap, 12 órától: Târgu Jiu–Hermannstadt (Digi Sport 1).

A megyei első osztály második fordulójában, holnap: Vaskohsziklás–Mihályfalva (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Váradi Egyetemi FC–Belényesi Bihorul (11 és 13), Élesd–Gyapju (17 és 15), Szalonta–Vaskoh (15 és 17), Mácsapuszta–Váradszentmárton (11 és 13), vasárnap: Biharszentandrás–Bors (17 és 15), Diószeg–Madarász (15 és 17), Fugyivásárhely–Székelyhíd (17 és 15).

A megyei másodosztály második fordulójában, az első csoportban, holnap 17 órától: Esküllő–Dinamo, vasárnap 17 órától: Hegyközszentmiklós–NAC, Cécke–Berettyószéplak, Barátka–Bihorul Sportiskola, Mezőtelegd–Bihari Földvár, Cserpatak–Rév (Berettyószéplakon), Vársonkolyos–Szentjobb. A második csoportban, vasárnap 11 órától: Tulka–Keményfok (Nagyszalontán), 17 órától: Biharkaba–Körösszeg, Bihardobrosd–Kispapmező (Lankáson), Köröstarján–Alsókocsoba, Biharrósa–Fugyivásárhely, Bontesd–Illye (Alsópojényben).