Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Rácsodálkozni a pillanatokra

Április 2-án, ma 17 órakor a hajdúnánási Füz László fényképeiből nyílik kiállítás a nagyváradi Tibor Ernő Galériában. A tárlatot megnyitja Patai István festőművész. A vernisszázson versek hangzanak el S. Németh Katalin előadásában. Muzsikál Kinda Péter (nagybőgő) és Trifán László (gitár, ének). Szeretettel várják az érdeklődőket. A kiállítás április 16-áig látogatható.
Patai István ekként méltatja a hajdúnánási fotográfus munkásságát: „Manapság szinte mindenki fotózik. A legegyszerűbb, ha telefonunk kameráját használjuk. A világháló és a számítógépek használata még egyszerűsíti is a fotó- vagy filmes kommunikációt. Akkor meg mi értelme fotográfiával foglalkozni? Igen egyszerű a válasz Füz László esetében. Ő nemcsak néz, hanem olyan pillanatokban nyomja meg a gép gombját, amiket mi észre se veszünk. Rácsodálkozhatunk: jé, ez így néz ki! Ez teszi mások számára érdekessé Füz fotóit.”

racsodalkozni