Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Portrékiállítás a fotógalériában

A nagyváradi Euro Foto Art Egyesület és a Tavirózsa fotóklub szervezésében első ízben lesz a megyeszékhelyen nemzetközi fotótárlat portrékból. Az esemény létrejöttét a Bihar Megyei Tanács támogatja.

Fotó: Ioan Nicolae (Románia)

Fotó: Ioan Nicolae (Románia)

A portrékiállítás augusztus 28-án, szerdán 18 órakor nyílik meg a váradi Euro Foto Art Galériában (Nagyvásártér, ma 1 Decembrie tér 12. szám). Az érdeklődők 101 fekete-fehér, illetve színes fotográfiát tekinthetnek meg. A képeket különféle nemzetközi tárlatok és szalonok anyagából válogatták össze, nem egy alkotás díjazva is volt. A tárlatlátogatók több neves európai, japán, kínai és indiai fotóművész alkotását is láthatják majd. A vernisszázson köszöntőbeszédet mond Tóth István fotóművész, az Euro Foto Art Egyesület és a Tavirózsa Fotóklub elnöke; a kiállítás anyagát méltatja Ramona Novicov műkritikus. A tárlatnyitón muzsikál a Varadinum vonósnégyes. A portrékiállítás szeptember 10-ig látogatható, hétköznapokon 8–17 óra között.

Fotó: Andrea Martini (Olaszország)

Fotó: Andrea Martini (Olaszország)